Жариков Володимир Пилипович
Жариков
Володимир
Пилипович

История солдата

«Зробити життя з кого?» Сьогодні на порозі юності, я все частіше замислююсь: «Ким бути? Яким бути? Як прожити життя?» І на пам’ять приходить прадідусь, його життєвий шлях, про який він часто розповідав нам, своїм внукам і правнукам. Мій прадідусь Жариков Володимир Пилипович в роки Великої Вітчизняної війни був танкістом. Його бойовий шлях проліг через степи Донбасу, ліси рідної Білорусії (прадідусь був родом звідти), через Польщу. Володимир Пилипович був хоробрим офіцером, за мужність і відвагу, проявлені в боротьбі з ворогами був нагороджений орденами Червоного Прапора Вітчизняної війни І степені і тричі – орденом Червоної Зірки, а також 12-ма бойовими медалями. Закінчив війну гвардії капітан Жариков Володимир Пилипович у Берліні. Помер прадідусь рік тому. Я завжди буду з гордістю пам’ятати його і хочу наслідувати у всьому.

Страница солдата создана "Бессмертный Полк-Днепропетровск"