Тимошенко Іван Євтуфійович
Тимошенко
Іван
Євтуфійович
Майор

История солдата

Народився 04.04.1916р. в Житомирській обл., с. Любовичи. Екстерном закінчив школу та комсомолом був направлений вчителем математики до тієї ж школи. Закінчив військове училище . Лейтенантом був відправлений на кордон з Фінляндією, де проходили бойові дії, був поранений. У ВВВ з 1941 по 1945 рр. воював з німецько-фашистськими загарбниками. Брав участь у звільненні міст: Вінниця, Львів, Ченстахов. Дійшов до Берліна. Був заступником командира технічної служби в піхотній та артилерійській частинах. Двічі був поранений. Нагороджено урядовими нагородами. В серпні 1945 р. був направлений на звільнення Далекого Сходу від японських мілітаристів. В 1957 році пішов у відставку за станом здоров’я. 21.04.1960 р. пішов з життя.

Воинская специальность Майор