Тимоха Григорій Тимофійович
Тимоха
Григорій
Тимофійович
рядовий

История солдата

"Народився 17 червня 1925 року в селі Климівка Карлівського району Польтавської області.Коли почалася Велика Вітчизняна війна був 16- ти річним юнаком. Весною 1973 року був призваний до лав Радянської армії та направлений до міста Ленінград у складі військ протиповітряної оборони. На той час Ленінград знаходився у військовій блокаді німецько - фашистських загрбників та їх прибічників (фінські та іспанські дивізії) Після закіфнчення війни в 1945 році в складі військ був направлений на захист східних кордонів СРСР та приймав участь в Радянсько -Японській війні 1945 р. закінчив службу в лавах армії та повернувся на рідну землю в 1950 році. Був нагороджений : Орденом Вітчизняної війни, медаллю за оборону Ленінграду, орденом Георгія Жукова, ювілейними орденами та медалями."

Страница солдата создана "Бессмертный полк - Днепропетровск"