Тилик Андрій Іванович
Тилик
Андрій
Іванович

История солдата

"З грудня 1944 року до кінця війни з Японією був телеграфістом 778 окремого батальону. В роки окупації находився на території Полтавської області Кишинського району, с. Новий Орлик. В 1943 році після звільнення Полтавської обл. від німецько - фашистських загарбників працював в колгоспі. З грудня 1944 року був призваний на службу і направ¬лений в м. Зміїв Харківської обл. в 2-й стрілковий полк. 1 січня після присяги був направлений в маршову роту. По прибутті в військову частину був направлений в 778 окремий батальон зв'язку телеграфістом і до кінця війни знаходився в цій частині. В липні 1945 р. наша військова частина була переведена на Далекий схід, де я проходив службу до 1951 р., коли я був демобілізований в запас, маючи звання сержанта. Працював після війни на ЮМЗ."

Страница солдата создана "Бессмертный Полк - Днепропетровск"