Табацький Іван Терентійович
Табацький
Іван
Терентійович

История солдата

Табацький ІванТерентійович (1921-1993) Всю війну Іван Терентіиович був зв'язківцем. Спочатку стрільцем-радистом служив, а потім — радіопеленгаторщиком. По війні не зрадив своїй професії - теж працював зв'язківцем. Зв'язок, як відомо, справа відповідальна і на війні, і в мирні дні. Тому Іван Терентіиович звик свою вахту нести чітко, надійно. Гвардії старший сержант Табацький І. Т. захищав Москву, брав участь у розгромі німецьких військ у районі Ленінграда, Бобруйська, звільняв Будапешт і Берлін. За виявлену мужність Іван Терентіиович отримав 12 подяк у наказах від Верховного Головнокомандуючого. Крім того, він нагороджений орденом Вітчизняної війни другого ступеня, медалями «За бойові заслуги», «За оборону Москви», «За перемогу над Німеччиною».