Соротяга Кирилл Максимович
Соротяга
Кирилл
Максимович
солдат

История солдата

Велика Вітчизняна війна – велике випробування для людей. Скільки пролито крові і поту, скільки безсонних ночей? І все це, щоб ми жили щасливо і спокійно в сьогодення. Мій прадідусь - Соротяга Кирило Максимович народився в 1908 році. Коли розпочалася Велика Вітчизняна Війна, дідусь пішов на фронт там він з великим патріотизмом та відважно захищав за свою Вітчизну. Дуже багато солдатів не повернулись із фронту. Вони нагороджені посмертно. За відвагу дідуся нагороджено медаллю, а також нагороджено медаллю за взяття Берліну. Моя прабабуся - Єва Валентина Федорівна народилася в 1920 році. Під час війни її забрали до Германії. Там вона перебувала концтаборі у важких умовах,Валентина Федорівна була визволена з полону Радянською армією. Саме мій про дідусь визволяв мою про бабусю,так вони и познайомились,народилося велике кохання. Визволяючи бабусю,дідусь отримав тяжке поранення. Але вони прожили щасливе життя разом .В їх пам’яті назавжди залишився жах війни, яка звела їх разом. Я дуже вдячна своєму дідусю і усім ветеранам ,що вони вибороли для мене і для нас усіх щасливе і мирне життя на рідній землі. Вічна пам’ять героям!Україні слава!

Страница солдата создана "Бессмертный Полк - Днепропетровск"

Воинская специальность солдат