Снисарь Иван Сидорович
Снисарь
Сидорович
командир

История солдата

Народився 16 жовтня 1919 року в селі Волоське Дніпропетровської області. В 1935 році закінчив 7 класів волоської середньої школи. Згодом вступив учитися в фарм. училище. До Радянської армії призвали у грудні 1939 року, де проходив службу в м. Архангельську. В цьому місті служив до початку Великої Вітчизняної війни. На початку війни їхня 88-стрілецька дивізія була направлена на Карельський фронт. В 1941 - 1942 р.р. вели жорстокі бої в районі м. Мурманська, за що їхній дивізії було присвоєно звання 23 гвардійської. Після перемоги на Карельському фронті дивізія була перекинута на Північно- Західний фронт, де вони в листопаді 1942 року зайняли оборону в районі м. Стара Русса. В 1943 році Північно-Західний фронт був перейменований в 2-й Прибалтійський , де і воював Іван Сидорович до грудня 1943 року. Після був направлений в військове училище, яке закінчив у 1946 році. Отримавши офіцерське звання прослужив до 1953 року, згодом був демобілізований . Закінчив фарм. училище і Запорізький фарм. інститут. Пропрацював 37 на обласному аптечному складі. В 1994 році пішов на пенсію.

Страница солдата создана "Бессмертный Полк - Днепропетровск"

Воинская специальность командир