Штиков Михайло Інокентійович
Штиков
Михайло
Інокентійович

История солдата

Я, Штиков Михайло Інокентійович, учасник бойових дій, інвалід війни, вважаю, що сухі рядки автобіографії не будуть цінними для музею, адже музей створюється на багато років як нагадування про історичні події, якою і є Велика Вітчизняна війна 1941-1945 років. Я народився 26 жовтня 1928 року в місті Дніпропетровську в родині військовослужбовця. Я був високим на зріст, але все одно добавив собі декілька років і був зарахований у стрілковий полк.(20-х числах вересня 1943 року). За інвалідністю я був демобілізований. Я був нагороджений орденом Великої Вітчизняної війни І ступеня, «За мужність» 3 ступеня, Медалями «Захисника Вітчизни», «Ветерана труда», 12 –тьма ювілейними медалями і 8 військовими знаками.