Шевченко Иван Иванович
Шевченко

История солдата

Шевченка Іван Іванович народився 23 июлля 1926 года.Он добровільно в звання рядового солдата пішов на фронт восени 1942 року,приписавши собі год.Первый бій він прийняв під містом Єльнею (Смоленської області.).Участвовал у освобждение таких міст як: Курськ,Орел,Мінськ і т.д. При звільнення Мінська в 1944 році,він отримав ранение.Выписавшись з госпіталю,продовжив участь в звільненні Білорусії від фашистських захватчиков.Закончил війну в Прибалтиці в 1645 році,звільняючи міста: Естонію,Латвію,Литву в званні сержанта.Был награждег 5 медалями,одна з них медаль за отвагу,а остольние 4 за взяття городов.И був ще нагороджений орденом Вітчизняної Війни" 2-степени.Умер Шевченка Іван Іванович 20 серпня 1986 року.

Воинская специальность рядовой