Шестаков Іван Павлович
Шестаков
Іван

История солдата

Мій прадідусь, Шестаков Іван Павлович, учасник Великої Вітчизняної Війни. Був призваний до лав Радянської Армії у 1945 році. Воював на східному фронті у Халхін-Голі. Важкі роки лихоліття припали і на долю мого прадіда. На східному фронті велися бої з японської армією, яка намагалася завоювати наші землі. Безжальні японці винищували радянських солдат і вдень, і вночі, нападаючи на військові палатки. Після перемоги прадідусь продовжував служити на Далекому сході. Військову службу закінчив у 1949 році в селищі Хота (Колима). Дідусь багато розповідав нам, його правнукам, про важкі воєнні роки. Ми бачили, як з`являються сльози на кого очках, коли він згадував минуле. І навіть зараз, у сімейному колі, ми час від часу згадуємо його розповіді та вшановуємо пам`ять тих, завдяки кому маємо сьогоднішній день.