Пришедько Гнат Костянтинович
Пришедько
Гнат
Костянтинович

История солдата

Мій прадід Пришедько Гнат Константинович народився 25 грудня 1906 року у місті Дніпропетровську. Він працював перед війною та після війни на заводі “Комінтерн” у водільно-цинковальному цеху. Коли почалася Велика Вітчизняна війна у 1941 році, він пішов захищати нашу Батьківщину. Він був рядовим-піхотинцем. Коли він воював, то його сім’ я, тобто його жінка Євдокія Борисівна і троє їхніх дітей, потрапили до Германії. У Германії жінка працювала служницею у німецькій сім’ ї, а старша донька Пришедько Ганна Гнатівна працювала на залізничній станції. Після перемоги 1945 року вони повернулися додому, де їх вже чекав батько, який вже повернувся з війни. Поки їх не було вдома, їхній будинок був зруйнований, але потім вони займалися його відновленням . Потім, у 1949 році народилася моя бабуся, Пришедько Ольга Гнатівна. Мій прадід помер 25 червня 1970 року від інфаркту.