Ноздрьов Петр Федорович
Ноздрьов

История солдата

Мій дідусь – Ноздрьов Петро Федорович народився 9 січня 1922 року в Брянській області, Почепський район, село Рогозіно. Коли розпочалася Велика Вітчизняна війна, він був зачислений на проходження служби в лавах Радянської Армії. Під час війни був розвідником, його бойовими командирами були маршали Жуков та Рокосовський. В роки війни був тяжко поранений, але після одужання повернувся до лав Радянської Армії. Був нагороджений двічі за відвагу. Після закінчення війни Петро Федорович лишився на Україні. Мешкав в селі Юр’ївка Павлоградського району Дніпропетровської області. Був одружений, разом з дружиною Галиною виховували трьох доньок. Працював у колгоспі механізатором. Неодноразово був нагороджений ювілейними нагородами. Помер Петро Федорович 31 березня 1991 року. Учень НВО № 79 Гавриленко Олександр.6-А клас

Страница солдата создана "Бессмертный Полк-Днепропетровск"