Ніна  Акимівна Ярошенко
Ніна

Акимівна
Ярошенко

История солдата

Ніна Акимівна Ярошенко – ветеран СРСР. З її слів вона пропрацювала 10 років на заводі, що виробляв деталі для літаків. Ніні Акимівні було 15 років . Вона та інші люди сумлінно працювали з єдиним бажанням : - «Нехай закінчиться війна !» Люди мріяли про мир та злагоду. Під час війни прилітали німецькі літаки та бомбили заводи. Людей, які працювали на авіаційному заводі виводили за місто в ліс, щоб їх ніхто не бачив. У цієї жінки загинув брат на фронті. Вона з родичами дізналася про його смерть за звісткою, в якій було написано : «Загинув на фронті» Ні медалей, ні нагороджень, ні грамот у нього не було. У Ніни Акимівни не було грамот, але в неї є одна медаль «Ветеран праці. За доблесний труд в Великой отечественой войне 1941-1945 г.г.» Перед роботою на авіаційному заводі Ніну Акимівну мобілізували в ФЗО. А потім вона працювала на авіаційному заводі самостійно.

Страница солдата создана "Бессмертный Полк-Днепропетровск"