Молчанов Леонид Иванович
Молчанов
Леонид

История солдата

Мій прадід Молчанов Леонід Іванович, 1920р. Народження, був учасником бойових дій із 1940 по 1945роки. Велика Вітчизняна війна залишила значний слід в історії людства та й у серці мого прадіда... На війні мій дідусь потрапив у полон до фашистів. Він пробув там довгий час , але йому вдалося втекти звідти. За словами прадіда, мало хто втік із полону, адже там слідкували за кожним рухом полонених. Мій дідусь втік із полону вже наприкінці війни в 1945р. Після війни він завжди казав: «Війна - це лихо, війна - це смерть… Та не дай, Боже, щоб таке ще раз повторилося!". За сміливість, мужність та патріотизм мого дідуся нагородили трьома медалями: 1. «60 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні» 2. « 60 років визволення України від фашистських загарбників» 3. «Захиснику Вітчизни» Я дуже люблю свого дідуся та пишаюся ним!!!

Страница солдата создана "Бессмертный Полк-Днепропетровск"