Лой Андрей Минович
Лой
Андрей
Минович
пехотинец

История солдата

БЕССМЕРТНИЙ ПОЛК Виявилося, що багато з моїх прадідів брали участь у Другій світовій війні. Ось лише деякі з них: Лой Андрій Минович захищав Батьківщину у піхотних військах. На момент закінчення війни він дійшов аж до Варшави. Його старший брат Лой Серафим Минович, який був дипломованим вчителем до війни і розвідником під час війни, пропав безвісті. Лой Анастасія Іванівна була зенітницею. У 1944 році вона зустріла свого майбутнього чоловіка, Андрія, і 9 травня 1945 року в них народився син Серафим. Цуканов Дмитро Дмитрович був льотчиком. Він воював не тільки у Другій Світовій Війні, а й у радянсько-японській війні. Загалом він воював до 1949 року. Пішовши на пенсію, Дмитро Дмитрович мав звання майора. Я часто думала, що війна принесла багато лиха людям. А також думала, який героїзм, відвагу проявили всі солдати, офіцери і воєначальники, щоб перемогти у цій страшній війні і подарувати нам щасливе сьогодення. У нашій сім’ї особливо шанують свято День Перемоги. Згадуємо і вшановуємо пам’ять всіх наших близьких, рідних і співвітчизників, яких уже не має в живих. Я заклинаю всіх людей нашої країни не забувати і вшановувати пам’ять загиблих і ще живих героїв війни. Вічна пам’ять загиблим воїнам.

Страница солдата создана "Бессмертный Полк - Днепропетровск"

Воинская специальность пехотинец