Леонтьєв Іван Васильович
Леонтьєв
Іван
Васильович

История солдата

Леонтьєв Іван Васильович народився у 1927 році. У 1942 році Іван Васильович пішов добровольцем на фронт, він був ще дитиною. Іван Васильович приймав участь у боях на Дніпрі, на Волзі, дійшов до Харкова. Але влітку 1944 року він був поранений. Під час вибуху одного снаряду, він знаходився неподалік і його зачепило осколками, які, як потім з'ясувалося, не просто поранили ключицю, а потрапили в легені. Деякий час він був у госпіталі, але пішов на фронт раніше, ніж його виписали. У зв'язку з тяжким пораненням він був водієм і перевозив солдат. Після війни він отримав два ордена і чотири нагороди. Коли Івану Васильовичу виповнилося 37 років він помер. Причиною смерті була легенева кровотеча, яка була наслідком поранення, яке він отримав на полі бою.

Страница солдата создана "Бессмертный Полк-Днепропетровск"