Кравченко Анатолій Прокопович
Кравченко
Анатолій
Прокопович
старший лейтенант

История солдата

"Народився 14.02.1916 року. Отримав вищу медичну освіту. Комсомолець з 1933 року. Член КПРС з 1942 року. В 1941 році воював у склади загону особового призначення генерала Честного. Потім воював у 4 – у кавалерійському корпусі під Сталінградом. Анатолій Прокопович воював на Сталінградському, Донському, Степовому, І Білоруському фронтах., дійшов до Берліну і на річці Ельбі біля міста Ратенов закінчив свій бойовий шлях. Анатолія Прокоповича нагороджено орденами: «Бойового Червоного Прапора», «Великої Вітчизняної війни» І ступеня, двома орденами «Вітчизняної війни» ІІ ступеня, двом орденами «Червоної Зірки» та багатьма ювілейними медалями. Під час війни Анатолія Прокоповича було чотири рази поранено."

Страница солдата создана "Бессмертный полк - Днепропетровск"