Кострикін Микола Петрович
Кострикін
Микола

История солдата

Роки великої Вітчизняної війни - це роки жахливого кровопролиття, плачу, стогону… Усі ― від малого до старого ‒ піднялися на боротьбу за свою Батьківщину. У 1943 році німці оточили Ленінград. Серед сміливців, які захищали місто.Був і мій прадід Кострикін Микола Петрович, син полку. Він почав службу ще в 16 років на Волхсовському фронті. Потім був переведений до Ленінградського, а далі до Карельського полку. За прорив блокади Миколу Петровича нагородили медаллю ‟За відвагу„. Коли закінчилася війна, йому було 20 років. На його грудях сіяли ордени Червоної Зірки та Великої Вітчизняної війни ІІ ступеня. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто відав своє життя, щоб наша країна стала вільною. Вічна героям слава і пам'ять!

Страница солдата создана "Бессмертный Полк-Днепропетровск"