КАРНАУХ ДМИТРО ВАСИЛЬОВИЧ
КАРНАУХ
ДМИТРО
ВАСИЛЬОВИЧ
матрос

История солдата

Народився Дмитро Васильович у 1920 році. До війни служив матросом на підводному човні в місті Ленінград. Там він і зустрів війну. До 13 березня 1942 року служив гідроакустиком в Червонознаменному загоні підводного плавання в місті Ленінград. Потім з 13 березня 1942 року по 22 лютого 1945 року служив в 163 запасному стрілковому полку під Ленінградом. Був тяжко поранений, став інвалідом І групи. Карнаух Дмитро Васильович був нагороджений орденом «Вітчизняної війни», орденом «За мужність», медаллю «За перемогу над Німеччиною в Великій Вітчизняній війні», медаллю «За оборону Ленінграда», всіма ювілейними медалями. Дмитро Васильович дбав про патріотичне виховання дітей. Так, ще за життя, подарував учням СЗШ №20 свої нагороди, які зберігаються в шкільному музеї «Бойової слави ветеранів мікрорайону».

Воинская специальность матрос