КАРМИШЕВ МАКСИМ ГРИГОРОВИЧ
КАРМИШЕВ
МАКСИМ
ГРИГОРОВИЧ
рядовий

История солдата

"ЖОРСТОКА ПРАВДА І ТРАГЕДІЯ ВІЙНИ І СЬОГОДНІ ВІДГУКУЮТЬСЯ БОЛЕМ В НАШИХ СЕРЦЯХ. КОЖНА РОДИНА МАЄ СВОЇХ ГЕРОЇВ ВЕЛИКОЇ ВІТЧИЗНЯНОЇ ВІЙНИ. МІЙ ПРАДІДУСЬ, КАРМИШЕВ МАКСИМ ГРИГОРОВИЧ, ТАКОЖ ВКЛАВ ВНЕСОК ДЛЯ ТОГО, ЩОБ МИ ЗАРАЗ ХОДИЛИ ПІД МИРНИМ НЕБОМ.НАРОДИВСЯ ВІН 11 СЕРПНЯ 1909 РОКУ.НАВЧАВСЯ У ЗВИЧАЙНІЙ ШКОЛІ, ПОТІМ ВЧИВСЯ НА КІНОМЕХАНІКА.У 1932-1933РОЦІ МІЙ ПРАДІДУСЬ ПЕРЕЖИВ ГОЛОДОМОР. ТОДІ ПОМЕРЛА ЙОГО МАТИ Й БРАТ. У 32 РОКИ ЙОМУ ДОВЕЛОСЬ ПІТИ НА ФРОНТ. В МОГО ПРАДІДУСЯ БУЛО ЗВАННЯ РЯДОВОГО,ВІН БУВ МІНОМЕТАЧЕМ. ВІН ВОЮВАВ НА ПЕРШОМУ УКРАЇНСЬКОМУ ФРОНТІ. НА ПОЧАТКУ ВІЙНИ МАКСИМ ГРИГОРОВИЧ ПОТРАПИВ У ПОЛОН. АЛЕ ЙОМУ ВДАЛОСЯ РАЗОМ ЗІ СВОЇМИ ТОВАРИШАМИ ЗБІГТИ ЗВІДТИ. ПОТІМ ВІН ПРИЙМАВ УЧАСТЬ У ВИЗВОЛЕННІ ВЕНГРІЇ ТА БОЛГАРІЇ. ОТРИМАВ ДЕКІЛЬКА МЕДАЛЕЙ ЗА ВІДВАГУ ТА МУЖНІСТЬ. ПІСЛЯ ВІЙНИ ПРАДІДУСЬ ТА ЙОГО РОДИНА ЖИЛИ У МІСТІ ДОНЕЦЬКУ."

Страница солдата создана "Бессмертный полк - Днепропетровск"