Канілець Андрій Іванович
Канілець
Андрій
Іванович
сапер

История солдата

Велика Вітчизняна війна почалась у 1941 році та була аж до 1945 року. Німецькі фашисти, не зважаючи на мирний договір, напали на землі СРСР. Мій дідусь Андрій Іванович Канілець брав участь у цих жахливих діях. Його було нагороджено званням "Героя Великої Вітчизняної війни". У 1944 році його відправили на фронт сапером. Майже ніхто з їх загону не вижив. Червона армія йшла у наступ. Усі знали, що перед ними стоїть заміноване поле. Та мій дідусь перед страхом власного життя найпершим ринувся вперед та знешкодив більшу кількість мін. У 1945 році разом з усіма йшов на Берлін. Повністю пройшов Велику Вітчизняну війну, але, на жаль, його подальша доля не відома. Мій дідусь пішов на війну в тринадцять, а коли здобули перемогу, йому було всього сімнадцять років. Я вважаю, що мій дідусь та інші учасники війни заслуговують великої подяки від нас!

Страница солдата создана "Бессмертный Полк-Днепропетровск"

Воинская специальность сапер