Игнатьев Иван Миколаевич
Игнатьев
Миколаевич

История солдата

Мій прапрадід Ігнатьєв Іван Миколайович народився 18 січня 1910 року, був учасником Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. Він пройшов усю війну від початку і до кінця, повернувшись без поранень. Воював мій дід на Брянському та Воронезькому фронтах. Усю війну він був завідуючим складом зброї та набоїв. Під ворожим вогнем своєчасно постачав на передову лінію усі необхідні припаси. В одному з боїв самотужки відремонтував 40 гвинтівок, 5 кулеметів та повернув їх у дію на передову лінію, за що в 1943 році був нагороджений медаллю «За бойові заслуги». Також за мужність та хоробрість був нагороджений двома Орденами «Червона зірка» та іншими нагородами. Помер мій прапрадідусь у мирний час – 1 грудня 1991 року та похований у місті Дніпропетровську.