Дремов Василий Григорьевич
Дремов

История солдата

Дрьомов Василь Григорович народився 5 грудня 1923 року - помер у грудні 1986 року. Під час першої загальної мобілізації на фронт йому ще не виповнилося 18 років, але він пішов добровільно. Служив у піхотних військах, мав звання сержанта. Брав участь у одній з найзапекліших битв Великої Вітчизняної війни -Сталінградській битві. Василь Григорович здобув відповідну медаль, був важко поранений, отримавши на все життя інвалідність. На початку 1944 року був відправлений з молодою дружиною Ганною Федорівною Дрьомовою на нашу рідну Дніпропетровщину відбудовувати народне господарство. Присвятив 20 років налагодженню народного господарства у Васильківському районі Дніпропетровської області. Виростив двох дітей та двох онуків, залишивши після себе добру пам'ять.

Страница солдата создана "Бессмертный Полк - Днепропетровск"