Дмитренко Федір Олексійович
Дмитренко
Федір
Олексійович
старший лейтенант

История солдата

"Народився у 1919 р. З 1938 р. – у лавах Червоної Армії. У 1940 р. закінчив училище Зенітної артилерії у м. Горький. Війну зустрів у Білорусії у м. Барановичи. Разом з Червоною армією відступав у Мінськ, Смоленськ. Воював на центральному, І Прибалтійському, І Українському фронтах. Брав участь в боях за звільнення Брянська, Гомеля. Учасник Бойових дій за взяття Бреслау, Берліна і звільнення Праги. За успішне виконання завдань командування на фронтах Великої Вітчизняної війни нагороджений «Орденом Вітчизняної війни ІІ ступеню» та медалями «За перемогу над Німеччиною», «За взяття Берліна», «За звільнення Праги», а також ювілейними медалями. Звільнений у запас із лав Радянської армії у 1946 р. Довгий час працював на заводі технологічного устаткування. Проживав за адресою: м. Дніпропетровськ, пров. Кривий, 8 а"

Страница солдата создана "Бессмертный полк - Днепропетровск"