Чебенєєв Василь Степанович
Чебенєєв
Василь
підполковник

История солдата

"МІЙ прадідусь - Чебенєєв Василь Степанович народився у 1899 році. Усе своє життя присвятив військовій справі. У 1920 році розпочав службу у Армії маршала Буденного С.М. Приймав участь у бойових діях Великої Вітчизняної Війни 1941-1945 років. Будучі військовою людиною мав гарну виправку та залізний характер. Пройшов крізь важкі військові роки до самої Великої Перемоги 1945, у званні підполковника , у складі танкових військ українського фронту. Нагороджений медалями, орденами та відзнаками за хоробрість , відвагу та в честь ознаменування Великої Перемоги яку вручав йому генерал Ступак. У післявоєнні роки працював викладачем військової справи у нашій 43 школі. Прадідусь помер у 1977 році у віці 78 років залишивши по собі багато важливих змістовних фактів - орденів, листів, фотографій та найголовніше для нащадків, повагу та прагнення не осоромити пам'ять своїх прадідів вчинками сьогодення. Я дуже пишаюсь своїм прадідом, та прагну бути гідною людиною - схожим на нього."

Страница солдата создана "Бессмертный Полк - Днепропетровск"