Білоєнко Григорій Юхимович
Білоєнко
Григорій
Юхимович
старшина

История солдата

Мій Відважний Прадід Мій прадід - Білоєнко Григорій Юхимович,народився 13.04.1921. р. в Лоц - Кам`янці . Пішов служити північно військово морський флот,мав звання «Старшина 2 статьи» та був командиром Б.Ч.4. Війна мого прадідуся настигла в 20 років,в місті Мурманську. На війні було тяжко,та боязко, прадідусь не лежав у госпіталі ,мав нагороди: медаль за «Воинскую доблесть» та за «Оборону Заполярия » В нашому місті лише 4 чоловіки мали цю медаль . Після війни поїхав працювати по «Комсомольской путёвке» на Сахалін , а потім на південні Курили .острів «Ітуруп» Одружився у 1946 році, а потім привіз до дому 4-х дітей –два хлопці –Генадій та Володимир ,та дві доньки - Лідія та Світлана. І жив мій прадід до 1990 року. Але зараз мій рідний дідусь живе з 1-ю із цих дочок,вона наймолодша(Ліда)і вони живуть і до тепер у злагоді та любові! Я дуже пишаюсь моїм прадідом за героїчність та мужність та я щаслива знати , що у мене був такий героїчний прадідусь!!!

Воинская специальность старшина