Андрейченко Иван Сергеевич
Андрейченко
Сергеевич

История солдата

Це була найстрашніша та найкривавіша війна, на якій загинуло дуже-дуже багато людей. Мої прабабуся та прадідусь теж воювали та багато мені розповідали про це жахіття. Прабабуся моя була санітаркою: виносила поранених з поля бою, а прадідусь був командиром взводу та ходив у розвідку. Він розповідав моїй матусі, як він пішки дійшов до Берліну; вони йшли через люки, каналізації, були брудними, мокрими, голодними, але дійшли та захопили Берлін. Це сталося 9 травня 1945 року, у цей день радянський прапор замайорів над рейхстагом, ось тоді війна скінчилася. Мій прадідусь та прабабуся познайомились під час війни, а коли війна скінчилася - вони одружилися і жили разом до кінця життя. На жаль, їх вже немає у живих, дідусь помер на рік раніше, ніж я народилася, у 2000 році, а бабуся нещодавно – 25 березня 2013 року у віці 92р.

Страница солдата создана "Бессмертный Полк - Днепропетровск"